Keltisch bosbad Mabon

4
avond
Categorie
SHINRIN YOKU
Datum
2024-09-22 10:00 - 13:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze Keltische bosbaden volgen we de oeroude kennis van onze voorouders en het Keltisch jaarwiel - deze scharniermomenten, 8 keer in het jaar, zorgen steeds voor een bijzondere sfeer in het bos waarbij we ons kunnen intunen op het natuurlijke ritme en zo meer in balans komen met ons eigen ritme en natuurlijke zelf. Een aanrader voor wie naast het ontspannende effect van het bosbad ook houdt van zelfreflectie en innerlijk werk. 

De wandelingen gaan door in kleine groepjes van 5 tot 12 personen, zijn geschikt voor alle leeftijden 12+ (jonger kan op aanvraag) en gaan door in de Vlaamse Ardennen regio Zottegem - Brakel - Oudenaarde - Geraardsbergen - Ronse - Munte

Geen fysieke vereisten, enkel een open hart en open mind + kleding die aangepast is aan het weer.
We bosbaden ook tijdens de regen (echt een aanrader zelfs) enkel tijdens storm/gevaarlijke weerssituaties wordt het bosbad geannuleerd.

Kostprijs: vaste prijs van 30€ tot 35€** per persoon

Inbegrepen; bosbad van drie uur, biologische bosthee + versnapering, mogelijkheid tot het lenen van een matje (vermelden bij inschrijving)

**Alles boven de 30€ gaat naar BOS+ waarbij je rechtstreeks je steun geeft aan de bossen in Vlaanderen en de wereld. Per extra euro komt er 1m² bos bij ergens in Vlaanderen.

Barrevoets wil laagdrempelig zijn en dat ook in het prijzenbeleid. Indien dit tarief voor jou niet haalbaar is dan mag je altijd contact opnemen en zoeken we samen een oplossing.

Mail gerust voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je rechtstreeks in via de link

Emmy van Barrevoets is een gecertificeerd bosbadgids met een jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen in de natuur. Ze zorgt voor een veilige ruimte + is de timekeeper zodat jij enkel hoeft te ontspannen en de gegidste uitnodigingen kan volgen. Haar aanpak is warm, mensgericht en verbindend. Als gezinswetenschapper en natuurcoach heeft ze ook een achtergrond in het begeleiden van menselijke processen en dynamieken. Dit maakt haar wandelingen heel uniek en levensondersteunend. Ook nadien is ze nog voor jou aanwezig als daar nood aan is.

 
 

Alle datums

  • 2024-09-22 10:00 - 13:00