Bosbaden met EcoSnoose

IMG_20201105_100317881_HDR
Category
SHINRIN YOKU
Date
2021-06-23 18:30
Venue
Brakel, Michelbeke - Berendries 13a
9660 Brakel, België
Telephone
0485103206
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barrevoets en EcoSnooze slaan de handen in elkaar en nodigen jullie uit om te komen bosbaden op het prachtige domein van EcoSnooze in Brakel (Michelbeke)
Bosbaden is meer dan een wandeling. Door bewust het bos in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier. Tijdens deze workshop trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met het bos en de bomen. Je verlaagt je tempo en ervaart hoe het bos je kan helpen om bewuster in het moment te staan en dieper in contact te komen met je intuïtie.
Je wordt uitgenodigd om gerichte oefeningen te doen die je zintuigen prikkelen en je verbinden met de energie van het bos. Hierdoor registreer je meer wat je ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt. Een bosbadsessie brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën.
Het bosbad is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar. De wandeling bedraagt ongeveer 2,5 km en duurt drie uur. We ronden af met verse kruidenthee en een boshapje.
Prijs: 25€ pp
Emmy van Barrevoets is al enkele jaren actief als bosbadgids in de bossen van de Vlaamse Ardennen. Emmy is de bezielster van Barrevoets, met haar organisatie brengt ze mensen dichter bij hun natuurlijke zelf. Ze is een enthousiaste, creatieve duizendpoot die erom gekend staat om haar deelnemers in een mum van tijd te laten versmelten met het bos. Met haar achtergrond als natuurcoach, bosbadgids en trainer natural mindfulness heeft ze een bijzondere relatie ontwikkeld met de natuurlijke wereld. Deze passie deelt ze graag met jong en oud. Als herborist sluit ze haar wandelingen af met een boshapje en kruidenthee. www.barrevoets.be
EcoSnooze is een klein paradijsje op aarde in de Vlaamse Ardennen, Michelbeke; Eco Snooze staat voor Ecologisch Genieten Snoozelen Leven en wordt bezield door Jos en Mieke. Op hun prachtig 12ha groot natuurgebied organiseren ze onder andere alpacawandelingen, verkopen fair trade knitwear en dekbadden uit alpacawol, kweken shi-takes en oesterzwammen, organiseren workshops rond innerlijk voelen en verbinden en natuurwandelingen. EcoSnooze brengt zachtheid in de wereld. Ze geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. Hun prachtige alpaca's vormen de sympathieke hoofdrolspelers in hun verhaal. www.ecosnooze.be